Δραστηριότητες
08/03/2012
Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας για την ΑΗΚ

Η «Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής» (ΠΕΚΠΟΙΖΩ) και οι άλλες συνεργαζόμενες ομάδες κοινωνικής δικτύωσης «Τέλος στο Αθέμιτο Μονοπώλιο της ΑΗΚ» και «Μια Φωνή κατά την ΑΗΚ», εκπροσωπώντας πάνω από 10000 μέλη, οργανώνουν το Σάββατο 10 Μαρτίου στην είσοδο της Λήδρας στις 12:00 το μεσημέρι, ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Η εκδήλωση γίνεται για να κρατήσουμε ζεστό την απαίτηση μας για αλλαγή προς το καλύτερο της ΑΗΚ, για κατάργηση των μονοπωλιακών πρακτικών της και κυρίως για να απαιτήσουμε τη μείωση του ΦΠΑ στους λογαριασμούς από 17% στο 5%.

Επίσης για να απαιτήσουμε από το κράτος (κυβέρνηση και βουλή) να πάρουν άμεσα αποφασιστικά μέτρα αποτροπής της ΑΗΚ από αντισυνταγματικές πρακτικές επιβολής φόρου επί φόρου και ΦΠΑ πάνω σε υπηρεσίες που δεν προσφέρει π.χ. η έκτακτη επιβάρυνση του 6,96% που επιβλήθηκε λόγο Μαρί.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συνεχίσουμε το μάζεμα υπογραφών, ο αριθμός των οποίων μέχρι τώρα ανέρχεται πάνω από 3500.

Κάνουμε έκκληση να συνειδητοποιήσει ο καθένας σας πως αν θέλετε να γίνει αλλαγή και να πάρετε την επόμενη διμηνία χαμηλότερο τιμολόγιο από την ΑΗΚ να δώσετε μαζικά το παρόν σας. Διαφορετικά να μη κλαψουρίζει κανείς γιατί θα είμαστε άξιοι της τύχης μας. Όσοι θέλουν και μπορούν να φέρουν πανό.

Έχετε μπροστά σας την πρόσκληση και πρόκληση της ζωής σας

Κάντε ένα περίπατο ως τη Λήδρα και πάρτε την τύχη σας στα χέρια σας

Κάντε μια αρχή για να σας παίρνουν αυτοί που εκλέγετε στα σοβαρά και να σταματήσουν να σας συμπεριφέρονται σαν πρόβατα στη μάντρα!

Κύπριε πολίτη-κατανλωτή δείξε ότι έχεις δύναμη, ότι μπορείς και ότι αξίζεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

(Παρόμοιες εκδηλώσεις θα οργανωθούν και σε άλλες πόλεις)


Copyright @ 2009-2020. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by