Ανακοινώσεις
17/02/2016
Συνάντηση με Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού

Σε συνέχεια της εκστρατείας που η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής έχει εξαγγείλει για μείωση των τιμών στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης και της επικοινωνίας που είχαμε με τον Υπουργό, αυτός μας κάλεσε σε συνάντηση μαζί του για συζήτηση και εξέταση τρόπων και εργαλείων που το Υπουργείο μπορεί να χρησιμοποιήσει για διαμόρφωση σωστού και δίκαιου πλαισίου ανταγωνισμού και θετικού επηρεασμού της διαμόρφωσης των τιμών.

Η συνάντηση θα γίνει αύριο Πέμπτη 18/02/2016 στις  3μμ στο γραφείο του Υπουργού. Πέρα από συγκεκριμένες εισηγήσεις που θα κάνουμε, θα καλέσουμε τον Υπουργό, να συνταχθεί μαζί μας, όπως έκαμε και στην περίπτωση των καυσίμων, ενεργοποιώντας πρακτικές δυνατότητες που δίνουν οι οδηγίες και οι «Περί Ανταγωνισμού Κανονισμοί» της ΕΕ», για να έχουμε εφάμιλλη με τα καύσιμα επιτυχία.

Παράλληλα θα του ζητήσουμε να ασκήσει την επιρροή του προς την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού να επισπεύσει έρευνες που διεξάγει και να δώσει αποτελέσματα για τα προβλήματα και τις ενδεχόμενες συνεννοήσεις που παράγουν προϋποθέσεις λειτουργίας καρτέλ στο γάλα στο ψωμί και σε συναφή με αυτά προϊόντα.


Copyright @ 2009-2018. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by