Ανακοινώσεις
21/04/2016
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ
Δρας Λουκάς Αριστοδήμου


Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες καταναλωτές,

Μετά από σοβαρό προβληματισμό και παροτρύνσεις φίλων και συνεργατών, αποφάσισα να υποβάλω υποψηφιότητα στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές του Μάη. Σκοπός μου είναι να μπορέσω αυτά που προσφέρω ανιδιοτελώς για πολλά χρόνια, μεταξύ των οποίων και την πείρα μου από τη συμμετοχή μου στις συνεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, να τα κάνω πιο ουσιαστικά και πιο αποτελεσματικά για τους πολίτες και την κοινωνία μας.

Η αύξηση, από τα δύο μεγάλα κόμματα, του εκλογικού μέτρου στο 3,6% και η μη εφαρμογή της οριζόντιας ψηφοφορίας έκαναν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα, ως εκπρόσωπος των καταναλωτών αδύνατη. Ως εκ τούτου η μόνη εφικτή οδός για διεκδίκηση ήταν σε συνεργασία με ένα σχήμα.

Επέλεξα τη δυνατότητα που μου πρόσφερε το κίνημα της Συμμαχίας Πολιτών, στο οποίο εκφράζω ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη που, αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας τη δράση μου στα κοινά και την προσφορά μου προς τους καταναλωτές και την κοινωνία, με φιλοξενεί, ως αριστίνδην, χωρίς όρους, στο ψηφοδέλτιο της Λευκωσίας με αριθμό 5.

Μόνη ιδεολογία μου είναι ο άνθρωπος, η κοινωνία και η πατρίδα και στόχος μου η επίτευξη μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για μας και τα παιδιά μας.

Με αποφασιστικότητα, ευθύτητα και ειλικρίνεια δεν διστάζω, προκειμένου να υπερασπιστώ τους πολίτες, τον αδικημένο και αυτόν που έχει ανάγκη, να τα βάλω με το άδικο και διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο σύστημα και το κράτος της απάτης, της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, της ατιμωρησίας και της εκμετάλλευσης του μόχθου του πολίτη-καταναλωτή, που μας ντρόπιασε και μας οδήγησε στην φτώχια και την απαξίωση.

Είμαι σίγουρος ότι εσείς, ως πολίτες ενεργοί δεν θα συμβιβαστείτε με το άδικο και καταστροφικό κατεστημένο και θα κάνετε με τη ψήφο σας τη δική σας υπέρβαση, για να φέρουμε μαζί την ανατροπή και την ελπίδα στον τόπο μας.

Τώρα έχετε επιλογή, είμαι ο δικός σας υποψήφιος!


ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ/ΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

Γεννήθηκα στην Πάφο, μεγάλωσα στη Λεμεσό και ζω στο Στρόβολο.

Σπουδές: Μηχανολογία (MSc), Διεύθυνση Επιχειρήσεων(PhD), EurIng, CFA και Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Ιστορία και Πολιτισμός Βαλκανικών χωρών, Διαπραγμάτευση και Δημόσιες Σχέσεις

Εργασία: Ερευνητής - Καθηγητής Πανεπιστημίου, Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων και Εξωτερικός Σύμβουλος στην Κοινοπολιτεία.

Πλούσια ανιδιοτελή δράση στα κοινά, μεταξύ άλλων ως εκλεγμένος:
- Πρόεδρος της Παγκύπριας Ένωσης καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής
- Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων
- Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Μηχανικών Κύπρου (ΣΕΜ)
- Ιδρυτής και Πρόεδρος του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Επιστημόνων Μηχανικών
- Γεν. Γραμματέας του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ)
- Πρόεδρος Κυπριακής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μηχανικών (FEANI)
- Πάρεδρος στο Δικαστήριο Εργατικών Διαφορών
- Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Καταναλωτών (ECCG) της ΕΕ

Συγγραφικό Έργο: Διδακτικά συγγράμματα και εγχειρίδια, και άρθρα ποικίλου σε περιοδικά και εφημερίδες στην Κύπρο και το εξωτερικό
- Υπεύθυνος έκδοσης μαθητικής εφημερίδας «Μαθητική Δράση»
- Υπεύθυνος Έκδοσης και Κατά Νόμο Υπεύθυνος του περιοδικού «Τεχνικός Κόσμος» και της εφημερίδας «Ποιότητα Ζωής»
- Διαλέξεις και μελέτες σε Επιστημονικά Συνέδρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό
- Συμμετοχή: Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΕΟΚΕ) της ΕΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση Καταναλωτών, Ευρωπαϊκά Συνέδρια για Λιανικό Εμπόριο κλπ.

Ζωγραφίζω, γράφω και γνωρίζω τρεις ξένες γλώσσες


Copyright @ 2009-2018. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by