Ανακοινώσεις
04/05/2017
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Κ.Ποι.Ζω

Η Παγκύπρια Ένωση καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής (Π.Ε.Κ.Ποι.Ζω.) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, κατόπιν της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου 2017 και της Ειδικής Συνεδρίας που ακολούθησε, του νεοεκλεγέντος εννεαμελούς  Διοικητικού Συμβουλίου, αυτό έχει καταρτισθεί σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Δρ Λουκάς Αριστοδήμου
Αντιπρόεδρος: Έλενα Βαλιαντή-Κουππάρη
Γενικός Γραμματέας: Σταύρος Λεπτός
Ταμίας: Χρίστη Λοϊζίδου
Μέλος: Γιάννος Χατζησάββας
Μέλος: Γιώργος Χριστοδούλου
Μέλος: Ντίνος Νικολαΐδης
Μέλος: Χριστίνα Βονιάτη-Τόμπλιν
Μέλος: Ελένη Ναάμαν

Χαρακτηριστικά του νέου Δ.Σ. είναι ότι από τη μια είναι κατά το ένα τρίτο ανανεωμένο και από την άλλη παρουσιάζει μια σχετική ισορροπία αντρών και γυναικών.

Είμαστε βέβαιοι πως το νέο Δ.Σ. θα εργαστεί συνειδητά, με αφοσίωση και με ζήλο για την επιτυχία των στόχων της οργάνωσης μας, για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των καλώς νοούμενων συμφερόντων των μελών της και όλων των Κυπρίων Καταναλωτών καθώς επίσης και για τη βελτίωση του κύριου και σφαιρικού στόχου της που είναι η προώθηση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής στον τόπο μας.

Με την ευκαιρία το νέο Δ.Σ. και η Οργάνωση μας θέλει να εκφράσει εκτίμηση και ευχαριστίες για τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. που αποχώρησαν και να τους ευχηθούν υγεία και επιτυχία σε ότι επιχειρήσουν.


Copyright @ 2009-2018. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by