Ανακοινώσεις
17/09/2018
Ελεύθερο - Ανοικτό πανεπιστήμιο Καταναλωτών

Η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής (Π.Ε.Κ.Ποι.Ζω.), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εξαγγείλει την υλοποίηση ενός στόχου - Όραμα της, που χρονολογείται από την ίδρυση της το 2003.

Η Εξαγγέλλει λοιπόν, από τον επόμενο Οκτώβρη, τη λειτουργία, του Ελεύθερου - Ανοικτού Πανεπιστημίου καταναλωτών, με τους ακόλουθους βασικούς άξονες:

  1. Την γενικής φύσης ενημέρωση και την πολύπλευρη εκπαίδευση του καταναλωτή (δικαιώματα και διεκδίκηση τους, η βελτίωση της θέση του, η ψυχολογία και συμπεριφορά του στην αγορά και άλλα σχετικά)
  2. Την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση διαφόρων επαγγελματικών Ομάδων, όπως στον τομέα της παραγωγής, της υγιεινής και της πώλησης τροφίμων, χώρων εστίασης κλπ
  3. Στον τομέα της αγοράς/προσφοράς υπηρεσιών (τεχνικών και άλλης φύσης)
  4. Στη χρηματοπιστωτική γνώση και τη σχέση του με τις Τράπεζες και άλλους σχετικούς Οργανισμούς
  5. Συντήρηση και Υγιεινή των τροφίμων - κατανάλωση/υπερκατανάλωση και αειφόρα συμπεριφορά
  6. Περιβάλλον και περιβαλλοντική συνείδηση και κουλτούρα
  7. Ποιότητα Ζωής

Στην υλοποίηση των πιο πάνω στόχων η Π.Ε.Κ.Ποι.Ζω. στοχεύει στη συνεργασία με κρατικές και ιδιωτικές Υπηρεσίες και επαγγελματικούς Συνδέσμους και Οργανώσεις. Προς τούτο είναι ανοικτή και πρόθυμη να συνομιλήσει με όσους ενδιαφέρονται για συνεργασία.

Επίσης απευθύνει έκκληση προς επαγγελματίες καθηγητές/εκπαιδευτές που ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντικά (μη αποκλειόμενης σε κάποιες περιπτώσεις που δικαιολογούν και επί αμοιβή) να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά μαζί μας στο: consumersunion@cytanet.com.cy.

Τέλος απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση προς τους καταναλωτές να απευθυνθούν ηλεκτρονικά ή/και μέσα από την ομάδα της Π.Ε.Κ.Ποι.Ζω. στο facebook για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.


Copyright @ 2009-2020. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by