Δημοσιοποίηση Παραπόνων - Καταγγελιών
31/03/2014
Σοβαρή καταγγελία εναντίων Ψαροταβέρνας Λοίζου Κουμπαρή στο ζύγι
Δείτε τι καταγγέλλει ο κ. Μάριος Ρήγας


Σήμερα ημέρα τρίτη 25 Μαρτίου πήγαμε στην περιβόητη ψαροταβέρνα του Κουμπαρή 12 άτομα από τις 13:00 καθίσαμε στο τραπέζι με κράτηση πέραν της μιας εβδομάδας.

Μετά από 1.30 ώρα (14:30 δλδ) Μας πήρε την Παραγγελία παρακαλώ!!! ένας 60αρης σερβιτόρος με το τσιγάρο στο χέρι.

Η ώρα 15:30 πήγε και δεν φάνηκε κανείς ούτε καν για τα ορεκτικά (παραγγέλλαμε 7 μεζέδες και οι υπόλοιπες μερίδες ξεχωριστά. Όταν παραπονεθήκαμε μας είπαν ότι χάθηκε η παραγγελία (λες και δεν έβλεπαν τόση ώρα ότι έχουμε άδειο τραπέζι! έλεος!!)

Μετά από 10 λεπτά ήρθε η υπεύθυνη της ψαροταβέρνας και μας απολογήθηκε δίνοντας μας 2 επιλογές. 1) αν θέλετε μπορείτε να φύγετε ή 2)μείνετε και θα σας σερβίρουμε τώρα (ούτε καν περιθώριο έκπτωσης).

Τελικά επειδή είμαστε και εμείς άνθρωποι και πεινάσαμε (έχοντας ένα υπογλυκαιμικό στην παρέα και ένα βρέφος) αναγκαστικά μείναμε ελπίζοντας ότι θα μας βόλευαν τουλάχιστο στο λογαριασμό.

Όταν φθάσαμε στο τέλος του σερβιρίσματος το οποίο διήρκησε 1 ώρα περίπου προσέξαμε και εμείς ότι στους μεζέδες των 24 ευρώ/ο ένας στη Κύπρο του 2014 ότι δεν μας έφεραν 2 σημαντικά πιάτα (Τσιπούρα και Χταπόδι τα οποία περιμέναμε και περιμέναμε όπως προηγουμένως).

Τελειώνοντας ζητήσαμε το λογαριασμό από την υπεύθυνη και της παραπονεθήκαμε επίσης για τις "μισές" μερίδες αυτή μας είπε ότι θα το τακτοποιήσει. Όταν μίλησε με το υπεύθυνο στο ταμείο μας χρέωσαν 190 ευρώ αντί 214 ευρώ (δλδ η μόνη αποζημίωση ήταν οι μισές μερίδες!!!!!!). Όταν της ζητήσαμε το λόγο ξανά της υπεύθυνης μας είπε ότι πει ο ταμίας (προσπαθούσε να μας αποφύγει) και όταν αποταθήκαμε ξανά στον ταμεία μας γύρισε την πλάτη...

Όλα αυτά για μεζέδες που αξίζουν 24 ευρώ ο ένας και χάσιμο μιας ολόκληρης ημέρας για ένα απλό Σέρβις. 


Copyright @ 2009-2020. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by