Δημοσιοποίηση Παραπόνων - Καταγγελιών
15/12/2014
Ένα συν Ένα δωρεάν
Δείτε τι καταγγέλλει o κ. Αντώνης Σιμώνης


Στις 28 Νοεμβρίου, λόγω κακής συνεννόησης με την γυναίκα μου, αγοράσαμε και οι δύο πίττες για σουβλάκια από διαφορετικά καταστήματα.

Εγώ αγόρασα από την Πρίνος Λαχαναγορά Λτδ στην Παλλουριώτισσα 2 σακουλάκια των 5 «μεγάλων» πιττών Φοιτίδη, προς €1,99 το κάθε σακουλάκι. Φυσικά με χρέωσαν για το ένα €1,99 και για το δεύτερο €0,00 διότι ήταν προσφορά «1+1 δωρεάν» (βλέπε συνημμένη απόδειξη).

Η γυναίκα μου αγόρασε από την Carrefour Express Latsia, που δεν είχε προσφορά, ένα σακουλάκι με 5 μεγάλες πίττες (Φοιτίδη και αυτές) και πλήρωσε μόνο €0,89 (βλέπε συνημμένη απόδειξη).

Όταν ανακαλύψαμε ότι λόγω κακής συνεννόησης αντί να αγοράσουμε 5 πίττες αγοράσαμε 15, αρχίσαμε να το σχολιάζουμε και με έκπληξη μας ανακαλύψαμε ότι:

1. Η Λαχαναγορά Πρίνος (χωρίς την προσφορά 1+1 δωρεάν) πωλούσε τις 5 πίττες Φοιτίδη @ €1,99 (Ακόμη και με την «προσφορά» τους, η τιμή για 5 πίττες ήταν πιο ακριβή. Πωλούσε @ €0,995 ενώ η Carrefour την ίδια μέρα πωλούσε τις 5 πίττες @0,89

2. Οι πίττες που αγοράσαμε από την Λαχαναγορά Πρίνος ήταν μικρότερες σε μέγεθος από εκείνες που αγοράσαμε από την Carrefour, παρόλο που ήταν όλες μέσα στα ίδια σακούλια που έγραφαν «Μεγάλη. Large». (βλέπε συνημμένες φωτογραφίες).

- Μήπως όταν βγάζουν τις πίττες σε προσφορά πακετάρουν μικρότερες σε σακούλια που γράφουν «Μεγάλη. Large» για να ξεγελούν τον καταναλωτή;
- Και που γίνεται αυτό το πακετάρισμα; Μήπως υπάρχει εδώ συνέργια και εκείνου που κατασκευάζει τις πίττες;

Αγαπητέ κε Αριστοδήμου καταγγέλλω το γεγονός στον Σύνδεσμο σας και σας παρακαλώ να ενεργήσετε όπως νομίζετε.

Με εκτίμηση,

Αντώνης Σιμώνης

Σημείωση:
Έστειλα η-μεηλ και στον Φοιτίδη και στην Πρίνος.
- Ο κ. Φοιτίδης μου τηλεφώνησε. Είπε ότι το πακετάρισμα των πιττών της προσφοράς του Πρίνου έγινε στο εργοστάσιο του και οι πίττες είχαν το κανονικό βάρος. Εκείνες του Καρφούρ, ήταν μεν πιο μεγάλες, αλλά ήταν πλεόνασμα παραγωγής (του Φοιτίδη) και τους τις έδωσε διότι ήταν κρίμα να τις πετάξει. Μοιάζει με παραμύθι η εξήγηση που μου έδωσε, διότι έκτοτε η γυναίκα μου, όποτε ξαναπήγε στο Καρφούρ, είδε να πωλούνται στην ίδια τιμή (@ €0,89), οι ίδιες σε μέγεθος πίτες Φοιτίδη, στο ίδιο σακουλάκι, που γράφει «Μεγάλη. Large» και όχι «Έξτρα Μεγάλη».
- Ο Πρίνος δεν μου απάντησε ακόμη, παρόλο που περίμενα μέχρι σήμερα προτού αναφέρω το θέμα σε εσάς.


Copyright @ 2009-2020. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by