Δημοσιοποίηση Παραπόνων - Καταγγελιών
20/02/2017
Αυγά με κοτοπουλάκι αντί κρόκου!
Δείτε τι καταγγέλλει ο κος Τίτος Χριστοφή


Κε ΑΡΗΣΤΟΔΗΜΟΥ,

ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΚΗΤΟ ΜΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥ.
ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2/2/2016 ΜΙΑ ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΘΗΑΙΝΙΤΗ ΜΑΡΚΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΗΜΕΡ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 31/01/2017 ΜΕ ΗΜΕΡ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 28/02/2017.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7/2/ 2017 ΣΠΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΥΠΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝΤΙ ΚΡΟΚΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΡΕΑΣ –ΜΕΡΟΣ ΠΟΥΛΙΟΥ.
ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΗ.
ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΘΕΣ 13/02/2017 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΓΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΞΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΓΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΥΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΩΛΑΨΗΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΑΥΓΩΝ.
ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΙΟ.

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ,
ΤΙΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ


Copyright @ 2009-2020. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by