Απαράδεκτες Συνθήκες σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας

01-09-2020

Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να καταγγείλω ένα ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Είχαμε πληρώσει 75 ευρώ για την διαμονή μας. Το ξενοδοχείο 2 μέρες πριν την καθορισμένη μέρα άφιξης ακύρωσε την κράτηση μας γιατί δεν τράβηξε λεφτά από την κάρτα ενώ είχα μιλήσει με λειτουργό εξυπηρέτησης και μου είχα αναφέρει ότι όλα είναι εντάξη. Εν τέλη καταφέρνουμε να κάνουμε κράτηση τηλεφωνικά. Κατά την άφιξη μας έπρεπε να μας παραδώσουν 2 δωμάτια ξεχωριστά. Το ένα παραδόθηκε έγκαιρα ενώ το άλλο άργησε 2 ώρες.

Κατά την είσοδο μας στα δωμάτια συνηδητοποιήσαμε ότι οι συνθήκες ήταν απάνθρωπες.  Τα δωμάτια μύριζαν μούχλα, τα σεντόνια λεκιασμένα, το κρεβάτι ξηλωμένο, υγρασία στους τοίχους.

Και δεν μας έκαναν επιστροφή χρημάτων. Σας επισυνάπτω τις αποδεικτικές φωτογραφίες. Το Ξενοδοχείο ονομάζεται Sea Cleopatra Napa hotel, βρίσκεται στην Αγία Νάπα, και οι φωτογραφίες που είναι δημοσιευμένες στο διαδίκτυο ουδεμία σχέση έχουν με την θλιβερή πραγματικότητα

Παρακαλώ όπως με καθοδηγήσετε να διεκδικήσω τα δικαιώματα μου σαν καταναλωτής, και αποτρέψω τον όποιον να μείνει σε αυτές τις απάνθρωπες συνθήκες.