Γέφυρες Μεταξύ Ψυχών

05-03-2021

Του Δρα Λούκα Αριστοδήμου

Τι είναι όμορφο όταν συναντάς έναν άνθρωπο που σουαρέσει; Όσοι το δοκίμασαν το ξέρουν. Είναι το γεγονός των μετασχηματισμών που συντελούνταιμέσα σου.

Ανοίγουν τα μάτια σου. Άλλα μάτια. Νιώθεις γεμάτος,ανεξάρτητα από το τι κάνεις και πού πηγαίνεις. Είναι σαν κάτι μαγικό! Τασυναισθήματα της ψυχής ενεργοποιούνται και σε κυριεύουν. Παράγεται ένα είδοςαλχημικής δραστηριότητας μέσα σου. Αρχίζεις να δονείσαι στις συχνότητες τωνσυναισθημάτων που ο άλλος σου ξυπνά μέσα σου. Οι σκέψεις σου γίνονται καλύτερεςκαι θετικότερες. Δεν βρίσκονται πια σε δρόμο μονής κατεύθυνσης. Από κείνον σεσένα ή από σένα σε κείνον. Επειδή, σε αμφίδρομη μορφή, αυτό που είναι μέσα τουξυπνά μέσα σου κάτι όμορφο, και αυτό που εσύ εκπέμπεις αγγίζει και εκείνον τοίδιο όμορφα. Το νιώθεις πέρα από τη φυσική επαφή. Επειδή η ψυχή σου ανοίγεταικαι γίνεται πιο δεκτική.

Τι είναι ακόμα πιο όμορφο όταν και εσύ αρέσεις στο άλλοάτομο;

Οι γέφυρες δημιουργούνται μεταξύ ψυχών. Πραγματικάκανάλια επικοινωνίας. Αόρατα. Διαισθητικά. Ένα άλλο είδος επικοινωνίας. Δέσμεςφωτεινές μέσα από τις οποίες δύο άνθρωποι βλέπουν τον εαυτό τους όπως είναι,πραγματικά όμορφο. Σε νιώθει. Είναι παρών και προσεκτικός. Τον αρκεί να σεκοιτάζει στα μάτια για να σε ξέρει. Δεν έχει σημασία πόσα πράγματα λέγονται ήόχι. Το γνωρίζετε και οι δύο. Και αυτό φαίνεται σαν ευλογία.

Όταν σου αρέσει κάποιος, η έννοια του ρήματος "αρέσω"αποκτά μια νέα διάσταση. Και εσύ δεν παραμένεις ο ίδιος. Επειδή ο οργανισμόςσου δοκίμασε και τράφηκε με νέα διαφορετικά βιώματα. Βιώματα και συναισθήματαπου μεταμορφώνουν το μυαλό, την ψυχή και το σώμα. Όλο το είναι σου. Και αυτό σουαρέσει και το αγαπάς!