Δωρεά Οργάνων στο Νοσοκομείο της Πάφου

07-12-2020

Η Εστία Πολιτιστικής Διάδρασης Ευ Άγειν, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, το περασμένο Σάββατο 05/12/2020, ολοκλήρωσε τις καλές υπηρεσίες και τις υποχρεώσεις που ανέλαβε με τον μεγάλο διαδικτυακό πλειστηριασμό έργων τέχνης που ευγενώς παραχωρήθηκαν από διάφορους καλλιτέχνες. Από όσα έργα πωλήθηκαν διάθεσε το τελευταίο ποσό για την αγορά και παραχώρηση ΔΩΡΕΑΝ στο Μαιευτικό/Γυναικολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου της Πάφου δύο φορητά UltrasonicDoplerFetalHeartbeatDetectorsPGL6, για ακρόαση εμβρυακών καρδιακών παλμών.

Τα δύο Όργανα παρέδωσε, εκ μέρους της Ευ Άγειν ο Δρ Λούκας Αριστοδήμου στην αρμόδια λειτουργό του Νοσοκομείου κυρία Νεοφύτα Πισιάρα που τα παράλαβε από μέρους του Οικονομικού Διευθυντή του ΟΚΥΠΥ περιφέρειας Λεμεσού – Πάφου κυρίου Μάριου Αντωνίου.

Τα δύο Όργανα που θα καλύψουν ένα σημαντικό κενό και που καλύπτονται από εγγύηση δύο χρόνων δεν χρειάζονται καθόλου αναλώσιμα υλικά και απ’ ότι μας εξηγήθηκε, το Μαιευτικό Τμήμα τα είχε απόλυτη και επείγουσα ανάγκη.

Ευχόμαστε στους χρήστες τους να είναι καλά και να τα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά και να συνεισφέρουν ώστε να γεννηθούν βρέφη με πλήρη υγεία.