Οι κατά Θουκυδίδη προδότες και η ψήφος μας

23-05-2021

Του Δρα Λουκά Αριστοδήμου

Την μισή πατρίδα μας, μας την πήραν προδότες ατιμώρητοι και τη δώσανε στους Τούρκους κατακτητές στον δίσκο. Αυτοί που μας κυβερνούν ανέχονται την κατοχική Τουρκία, να εμπαίζει τη Δημοκρατία μας σαν «Εκλιπούσα» και την ανταμείβουν κι από πάνω με απύθμενη αφέλεια, διευκολύνοντας/ανεχόμενοι την πορεία της προς την ΕΕ.

Με την παρότρυνση ξένων συμφερόντων, εκείνοι που μας κυβερνούν, είτε γιατί δεν έχουν ικανότητα να αντιληφθούν, ή/και να διαπραγματευθούν, είτε και εσκεμμένα με τη θέληση τους σαλαμοποιούν τη λύση του κυπριακού και ανέχονται ή/και συμβάλλουν στην αναβάθμιση του κατοχικού ψευδοκράτους και του κάθε εγκάθετου της κατοχικής Τουρκίας, υποσκάπτοντας παράλληλα το νόμιμο δικό μας κράτος.

Ο ίδιος ο πρόεδρος που ψηφίσαμε, μας ξεγέλασε κατ’ επανάληψη με ψεύτικες δεσμεύσεις και αντί να μας σώσει, μας κούρεψε, μας κατάστρεψε και κατάστρεψε μαζί, μέσα από διαπλοκή και διαφθορά και την υπόληψη μας διεθνώς.

Οι ίδιες οι κυβερνήσεις μας, μας φορολογούν ανελέητα και προάγουν το άδικο δίκαιο με παράνομους νόμους που, οι ίδιοι, οι δήθεν αντιπρόσωποι μας στη Βουλή, ψηφίζουν.

Από την άλλη, οι διαπλεκόμενοι Δικαιοσύνη και Θεσμοί είναι ανάξιοι να προστατεύσουν την κοινωνία και να τιμωρήσει ενόχους που πρόδωσαν το καθήκον τους.

Πρωτοστάτες στις μίζες, στη βρομιά, στις απάτες και στην παντός είδους διαπλοκή τα ίδια τα «κύτταρα» (διάβαζε παράσιτα) της Δημοκρατίας, τα κόμματα.

Τα λεφτά μας, με την ανοχή/ενοχή του κράτους μας τα πήραν οι τράπεζες και οι «άξιοι» στη διαπλοκή και στο ρουσφέτι «ηγέτες» τους. Τις τράπεζες μας, μας τις πτώχευσαν τα ακριβοπληρωμένα λαμόγια που τις ξεπούλησαν σε ξένους «επενδυτές».

Τις αερομεταφορές μας τις ξεπούλησαν επίσης σε ξένους πιο «άξιους» από μας… Το δικαίωμα μας να κυβερνιόμαστε ως λαός, το εκχώρησαν σε ξένους οικονομικούς δολοφόνους, υποθηκεύοντας και το μέλλον των παιδιών μας.

Το δικαίωμα μας να νομοθετούμε, επίσης το εκχώρησαν σε ξένους μετατρέποντας μας σε μαριονέτες Το δικαίωμα να αποφασίζουμε για τη ζωή μας και των παιδιών μας, επίσης.

Τις δουλειές μας τις παραχώρησαν σε πιο φτηνούς «κοινοτικούς» και εμείς γίναμε άνεργοι. Τα σπίτια μας θα μας τα «αγοράσουν» τα έξυπνα-ικανά γεράκια με τα ίδια τα λεφτά μας, «με την μίλλαν μας δηλαδή τηανίζουν το βλανζίν μας».

Την περηφάνια και την αξιοπρέπεια μας, μας τις θάψανε στα σκουπίδια και στα σκατά. Ποιος λόγος πλέον υπάρχει να ψηφίζουμε ανάξιες κυβερνήσεις και βουλευτές;

Καταντήσαμε να θαυμάζουμε, να επιβραβεύουμε και να κάνουμε πρότυπα προς μίμηση τους οργανωμένους αρχικλέφτες και τους απατεώνες κι’ εμείς ο λαουτζίκος-κοπάδι από άβουλα πρόβατα απεμπολήσαμε τις αξίες μας.

Τρεφόμαστε και ζούμε σαν άβουλοι άρρωστοι με ότι μας σερβίρουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ τα Mall, η διαφήμιση και οι ξένες πολυεθνικές εταιρείες.

Ποιο το νόημα να ζει κανείς πλέον σε ένα τόπο που όλα είναι ξένα και χαραμισμένα;

Μας μουντζώνουν οι άξιοι πρόγονοι μας από τους συλημένους κι’ ατιμασμένους τάφους τους. Μας φωνάζουν κατά Θουκυδίδη προδότες γιατί εμπιστευτήκαμε «ηγέτες» ανίκανους που έχασαν όσα μας κληροδότησαν εκείνοι και όσα δημιουργήσαμε εμείς.

Τι λοιπόν μας κρατά πλέον εδώ; Δεν έχουν δίκαιο οι νέοι μας, που, αφού δεν τους αφήσαμε άλλη επιλογή, ξενιτεύονται λέγοντας πως «πατρίδα είναι όπου ζεις καλά»

Και καλά, εμείς φταίμε, αλλά ποιο δικαίωμα έχουμε να μεγαλώνουμε τα αθώα παιδιά και εγγόνια μας σε μια «πατρίδα» που με την ανάξια συμπεριφορά μας παραδώσαμε σε ξένα χέρια; Ποιο μέλλον τους κληροδοτούμε; Δε θα μας τιμάζουν;

Είμαστε τελικά ή δεν είμαστε ανάξιοι μπάσταρδοι που προσβάλαμε κάθε «Ιερόν τζαι Όσιον» μας άφησαν οι άξιοι πρόγονοι μας;

Αν θέλεις να απαντήσεις OXI σ’ αυτό το ερώτημα, και OXI στους κατά Θουκυδίδη προδότες, άφησε τον αναποτελεσματικό «ανταρτοπόλεμο της πολυθρόνας», πήγαινε στην κάλπη και άλλαξε τη συνήθεια σου ψηφίζοντας έξω από τα παραδοσιακά πλαίσια.

Ψήφισε ανθρώπους αμόλυντους και αδιάφθορους για να τους στείλεις ως άξιους αντιπροσώπους σου στη Βουλή. Κάνε μια νέα αρχή. Κάψε τα παράσιτα που σε καίνε.