Πρόσκληση σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη στις 15/04/2021

08-04-2021

Η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής σας προσκαλεί στην Δημοσιογραφική Διάσκεψη για παρουσίαση των αποτελεσμάτων Μεγάλης Έρευνας Αγοράς που έχει διεξαχθεί για την Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών & Ποιότητας Ζωής από την Εταιρεία CMRC Cypronetwork Ltd και η οποία θα λάβει χώρα στην Δημοσιογραφική Εστία στις 15/04/2021 και ώρα 11:00 πμ.

Η έρευνα αφορά τις επιδράσεις της Πανδημίας του Covid-19 όσον αφορά την οικονομική κατάσταση, την καθημερινότητα και το καθεστώς εργασίας των πολιτών/καταναλωτών. Καλύπτει επίσης παράγοντες όπως είναι οι εκτιμήσεις για την οικονομική κατάσταση (εισόδημα) των νοικοκυριών για το επόμενο διάστημα και την διαφοροποίηση στις αγορές τους.

Τέλος περιλαμβάνει την αναγνώριση των διαφόρων υπηρεσιών και φορέων προστασίας των δικαιωμάτων του καταναλωτή, καθώς και την επάρκεια των υπάρχοντων μηχανισμών, τρόπων και μέσων διασφάλισης τους.

Η Παρουσίαση και συζήτηση των αποτελεσμάτων θα γίνει από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της Εταιρείας CMRC κ. Χρίστο Μιχαηλίδη και τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής Δρ. Λουκά Αριστοδήμου.

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
Δρ. Λούκας Αριστοδήμου. Tηλ.: 99-499987
Έλενα Νικολάου. Tηλ.: 25-690000